Kõik uudised

Merko on aasta tudengsõber 2024

MTÜ Student Estonia korraldatud Eesti Tudengiauhindade galal tunnustati silmapaistvaid tudengeid. Lisaks anti välja tunnustus Aasta Tudengisõber, mille pälvis Merko.

Meile on väga oluline toetada ja innustada noori nende haridusteel. Sihipärane töö tudengitega on muutunud Merko igapäevatöö lahutamatuks osaks. Ehituse valdkonna järelkasvu panustamine on meile auasi. On väga hea meel, et meie tehtu on jäänud silma ka noortele ja koolidele. Oleme väga uhked saadud tunnustuse üle ja kiidame kõiki merkolasi, kes selle tunnustuse välja teenimiseks oma panuse on andnud.

Eesti Tudengiauhindade eesmärk on tunnustada Eesti üliõpilaskonna nimel aasta jooksul silmapaistnud isikuid, organisatsioone ja tegusid. Aasta Tudengisõbra tiitel antakse isikule või organisatsioonile, kes on hinnatava aasta jooksul oluliselt toetanud tudengite kogukonda ja panustanud tudengielu edendamisesse.

Nominente võisid konkursile esitada kõikide Eesti kõrgkoolide tudengid. Laureaadid valis välja kaheastmeline komisjon, kuhu kuulusid koolide esindajad, haridus- ja teadusminister jt ühiskonnategelased. Võitjad kuulutati välja ja auhinnad, Kuldse Ronga kujud, anti üle Eesti Tudengiauhindade galal.

Auhinna võtsid vastu Merko personalijuht Ene Tüvi ja koolitusjuht Virge Karba