Kõik uudised

Merko jätkab tehnikatudengite hinnatuima tööandjana

4. septembril toimunud Atraktiivsete Tööandjate Päeval anti Merkole taas üle tunnustus tehnikatudengitele atraktiivseimaks tööandjaks olemise eest.

Tööandja brändingu agentuur Instar viis üle-eestilise inimeste tööootuste ja tööandjate maine uuringu läbi 15. korda. Uuringu eesmärk on selgitada välja töötajate ootused tööle ning organisatsioonid, kus soovitakse tööd teha. Alates 2017. aastast on koostatud ka valdkondlikke edetabeleid, kus hindajaks on ühe või teise eriala esindajad, näiteks tehnikatudengid.

Tehnikaerialade tudengid hindasid Merkot kõige atraktiivsemaks tööandjaks teist aastat järjest ja uuringu ajaloos kokku kolmandat korda. Oleme Tehnikatudengite TOPi võitjaks tulnud ka 2023. ja 2021. aastal, parimate tööandjate esikolmikusse oleme alates 2017. aastast jõudnud seitsmel korral.

Sel aastal märtsist maini toimunud uuringus osales ligi 6000 tudengit, kutsekooliõpilast ja töökogemusega inimest majanduse, infotehnoloogia, ehituse, humanitaaria, inseneri, logistika jm valdkonnast ning hinnang anti 301 Eesti organisatsiooni atraktiivsusele tööandjana.

Parimate autasustamisel sõnas Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts, et eduka ettevõtte märgiks ei ole ainult head majandustulemused, vaid ka see, kui panustatakse keskkonda, kus töötajad tunnevad end väärtustatuna ja motiveerituna. „Atraktiivne tööandja bränd algab teadlikust pingutusest millega tagatakse, et iga töötaja tunneb end osana meeskonnast ning soovib ja julgeb oma tööandjat ka teistele soovitada. See aitab kaasa nii organisatsiooni edule kui ka kogu ühiskonna arengule,“ märkis ta.

Atraktiivse tööandja tiitel on suur tunnustus kõigi merkolaste tehtud töö eest ja annab kindlust, et liigume inseneeria valdkonna järelkasvu turgutamisel õiges suunas. Oleme koos palju teinud ja meie pingutusi on ka tudengid märganud. Tunneme rõõmu ja uhkust selle üle.

Suur aitäh kõigile, kes Merko järelkasvuprojektidesse oma panuse annavad – praktikantide ja lõputööde juhendajad, tudengitele loengute ja ekskursioonide korraldajad, noortele suunatud erialasündmustel abistajad ja paljud teised – iga tegu loeb!